Massage

Massage er en behandlingsform som går ud på at gøre sin krop blød på alle punkter. Det kan være med til at hjælpe dig at reducere stress, angst, forbedre søvnkvalitet og styrke din immunitet. Der er en lang række massageformer som du kan gøre brug af afhængig af den situation du befinder dig, så vil det blive skræddersyet til netop dine behov og situation.

Hvad gør massage for kroppen?

Massage er en behandlingsform der er anerkendt for at have nogen gavnlige virkninger på kroppen og sindet. Denne form for massage af kroppen kan vise sig på sigt, at have en række fordele der går hen og giver en positiv effekt på dit fysiske og mentale helbred.  

       – Forbedret immunitetssystem: Massage er en stærk form behandling, hvis man skal have det godt med sin krop og velværd. Det kan gå hen og udrense          dine symptomer. Men det kommer også an på hvilken massage du vælger og gøre brug af for at få den fulde effekt af resultatet.  

       – Forbedret fleksibilitet: Massage er med til at forbedre din fleksibilitet via nogle forskellige mekanismer og teknikker som giver musklerne en                                  afslapning og løshed. Ved at have øget blodcirkulation til sine muskler, vil det automatisk fører til mere ilt som er med til at øge din energiproduktion.

         – Bedre restitution: Hvis du dyrker sport på et meget højt niveau, kan massage være en stor del af din restitutionsproces for at hvile dine muskler                         hurtigere, til at du kan komme ud på træningsbanen igen. Men lige meget hvilken form for sport du laver, så vil massage give dig de bedste                                      forudsætninger for at have bedre præstationsevne. Der vil en sports massage være meget relevant for det en elitesport udøver søger for at optimere                  sig selv bedst muligt.

         – Forbedret fysisk tilstand: Din fysiske tilstand vil være drastisk forbedret da dine udmattet muskler, og de forskellige kropsfunktioner har brug for                     muskelafslapning hvor de stramme muskler skal stimuleres til at løsne sig og fjerne affaldsstoffer som kan forbedre dit kropskomposition. 

Ud over disse områder kan massage også hjælpe med at give mere overskud, have en afslappende muskulatur, og til sidst give dig til at have større livskvalitet og generel sundhed, velvære.

Dog er det vigtigt at være opmærksom på at massørens effektivitet og anvendelse af produkter kan være afgørende for hvilken slags behandling du har brug for i den specifikke situation. En god ide vil være at vælge en massør med en masse erfaring og uddannelse inden for feltet for at sikre der er kvalitet i den ydelse du kommer til at vælge. 

Hvilke former for behandling findes der?

Der findes mange former for massage guides og behandlinger. Men Marylise massage er specialist i følgende behandlinger, da hun har en uddannelse inden for massørbranchen og er dobbelt danmarksmester i free style massage. Denne kvinde kan hjælpe dig med at opnå en afslappende og velfungerende sindstilstand og ro i kroppen.

Gravid massage: Denne behandlingsform er en sand gave til alle kvinder som oplever smerter under graviditeten. Det er en yderst special massage som giver mulighed for at for vende trætte og ømme muskler til afslappende og friske muskelfunktioner. 

Reiki healing: Dette er en behandling, som er utrolig energieffektiv, og som giver dig de bedste forudsætninger for at reducere stress, smerter i kroppen. Men samtidig kan det give den styrke i kroppen, du har brug for i hele helingsprocessen.

Free style massage: Dette er en unik massageterapi, som giver en kombination af forskellige behandlingsteknikker efter ens eget behov. 

Kontormassage: Denne behandling er velegnet til folk som oplever muskelsmerter, spændinger i forskellige kropsdele som sidder ensartet foran sin computer på sin arbejdsplads.

Fysiurgisk Massage: Dette er en dybdegående behandling, som har fokus på at forbedre blodcirkulationen, øge fleksibiliteten samt affaldsstoffer som frigøres. 

Hvor kan du få disse behandlinger henne?

Hvis du gerne vil have nogen af disse behandlinger, holder Marylise til i hjertet af København, som er inde på Christianshavn. Du har gode muligheder for transport og parkeringspladser.