At fjerne tatovering

At fjerne tatovering er for mange danskere, en mulighed de helst ville undgå. Dog kan det være uundgåeligt. Din tatovering kan være lavet dårligt, du er måske blevet træt af det originale motiv eller det afspejler en periode af dit du, du ønsker at distancere dig selv fra. Der kan derfor være mange grunde til at bede en professionel om at fjerne tatovering. Spørgsmålet er bare, hvordan foregår det?

Hvordan kan jeg fjerne tatovering?

I Danmark ser vi hyppigst at tatoveringsfjernelse foregår gennem en laserbehandling. Her vil en tatovør destruerer blækken i din hud, hvorefter kroppen selv vil skille sig af med de ødelagte celler og partikler. At skabe de bedste resultater tager dog tid. Afhængegigt af den tatovering du ønsker fjernet, vil det tage mellem 6-12 individuelle behandlinger. Yderligere har din hudtype en stor rolle at spille. Hyppigheden hvorpå du kan fjerne tatovering afhænger i store mængder, af din krops evne til at hele og regenerere. For at give kroppen tid til at komme sig, skal der mellem hver behandling gå 4-6 uger.

Når du ønsker professionel hjælp til at fjerne tatovering, udforme dig og din tatovør et personligt forløb. Her vil i undersøge din uønsket tatovering, samt din hud. Baseret på disse elementer, opbygges en skræddersyet behandling.

I dagene efter din behandling vil din hud være rød, hævet og irriteret. Der findes forskellige typer creme der hjælper med dette. Du kan enten høre din tatovør eller spørge efter et produkt på dit lokale apotek. Yderligere er der visse ting du bør undgå efter din behandling. I op til fire uger efter behandlingen bør du undgå direkte sol, klor, damp og lignende situationer. Disse elementer kan forstyrre helingsprocessen, og forringe det endelige resultat.

At fjerne tatovering er en kompliceret proces, og det kræver special træning at udføre korrekt. Ønsker du at undergå denne behandling bør du altid finde en tatovør der er certificeret i denne type arbejde. Bor du i København, kan vi anbefale Aqua Ink.

Fjernelse af tatovering - første behandling

At fjerne tatovering kan være angstprovokerende. Især den første behandling, hvor du ikke helt ved hvad du går ind til. Er du nervøs, anbefaler vi derfor at du møder op i god tid. Du og din tatovør kan dermed gennemgå behandlingen, samt forberede alt udstyr. Det er muligt at få påført lokalbedøvende creme, hvilke reducere den smerte du vil opleve. For det er en relativt smertefuld proces. Du kan købe denne creme på apoteket, og selv påføre det hjemmefra hvis du ønsker det.